Sportvereniging Epse

Sportvereniging Epse is een Sportcomplex gelegen aan Hassinklaan 3 in Unknown.

Meer informatie over Sportvereniging Epse in Unknown

Sportvereniging Epse is opgericht in 1910 en bevindt zich in de gemeente Lochem, provincie Gelderland. De vereniging heeft als doel om sport in het algemeen te bevorderen en leden, vrijwilligers en toeschouwers in een veilige omgeving plezier aan de sport te laten beleven. Bij de vereniging worden verschillende sporten beoefend, waaronder badminton, bridge, gymnastiek, voetbal en volleybal. De afdelingen bieden mogelijkheden voor jong en oud, mannen en vrouwen, en streven naar sportiviteit en plezier. Sportvereniging Epse is een kleinschalige en warme familievereniging met oog voor normen en waarden, waar meedoen belangrijker is dan winnen. Het volleybalteam bestaat uit ongeveer 20 leden en staat open voor iedereen die het spel wil leren spelen. Het sportcomplex "Het Hassink" van de vereniging is gelegen aan de Hassinklaan 3 in Epse. Het contactnummer van de vereniging is 0575-492162.

Wil je weten wat Sportvereniging Epse verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Sportvereniging Epse of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Sportvereniging Epse? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Sportvereniging Epse het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Lochem. Opzoek naar Sportvereniging Epse reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Sportvereniging Epse

Bezoekers bekeken ook