Steakhouse - Pizzeria Cleopatra

Steakhouse - Pizzeria Cleopatra is een Restaurant gelegen aan Oosterwal 25-26 in Unknown.

Meer informatie over Steakhouse - Pizzeria Cleopatra in Unknown

Sinds 1988 is Steakhouse - Pizzeria Cleopatra een bekend restaurant in Lochem en omgeving. Ooit begonnen als een kleine shoarmazaak, is het na een grote verbouwing in 2003 uitgegroeid tot een volwaardig mediterraans restaurant. In het restaurant kunt u genieten van steakgerechten van de lavagrill, specialiteitenschotels met vlees of vis, vegetarische gerechten, pasta's en pizza's. Maar u kunt uw maaltijd ook afhalen of thuis laten bezorgen. Elke dinsdag is het spareribsdag en kost een spareribschotel € 13,50. Elke woensdag is het pizzadag en kosten alle pizza's € 10,50. Bezorging is mogelijk in Lochem, de naastgelegen dorpen en de omringende buitengebieden. Het restaurant heeft een open keuken waar de drie koks al vele jaren werken. Daarnaast zijn er nog andere medewerkers in de bediening en bezorging. Het team staat 7 dagen per week klaar om mediterrane gerechten te serveren en zorgt voor een gemoedelijke sfeer. Het restaurant heeft ook vacatures voor bezorgers en medewerkers in de bediening. Voor vragen kunt u contact opnemen via telefoon of e-mail. Het adres van Steakhouse - Pizzeria Cleopatra is Oosterwal 25-26 in Lochem.

Wil je weten wat Steakhouse - Pizzeria Cleopatra verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Steakhouse - Pizzeria Cleopatra of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Steakhouse - Pizzeria Cleopatra? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Steakhouse - Pizzeria Cleopatra het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Lochem. Opzoek naar Steakhouse - Pizzeria Cleopatra reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Steakhouse – Pizzeria Cleopatra

Bezoekers bekeken ook