Stegink Tweewielers

Stegink Tweewielers is een Fietsenwinkel gelegen aan Rengersweg 18 in Unknown.

Meer informatie over Stegink Tweewielers in Unknown

De Koga E-Nova Evo PT PRO is een handgemaakte elektrische fiets met oog voor detail. Deze fiets is ontworpen met duurzame kwaliteit en een sportieve uitstraling, waardoor hij perfect is voor zowel de stad als het platteland. De Koga Supermetro is een stijlvolle stadsfiets waarmee je snel en in stijl door de stad kunt rijden. Deze fiets heeft een smooth-welded aluminium frame met 'wrinkle-lak', volledig geïntegreerde verlichting en een duurzame Shimano Nexus 8-speed naafversnelling. Tot slot hebben we de Koga F3 2.0, een lichte fiets met een frame dat zorgt voor direct stuurgedrag. Deze fiets is ideaal voor drukke steden, omdat de kabels in het frame zijn weggewerkt en daardoor goed beschermd zijn tegen neerslag en viezigheid.

Wil je weten wat Stegink Tweewielers verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Stegink Tweewielers of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Stegink Tweewielers? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Stegink Tweewielers het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Lochem. Opzoek naar Stegink Tweewielers reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Stegink Tweewielers

Bezoekers bekeken ook