Sterk Bouwservice

Sterk Bouwservice is een Aannemer gelegen aan Het Have 49 in Unknown.

Meer informatie over Sterk Bouwservice in Unknown

Sterk Totaalbouw heeft meer dan 20 jaar ervaring in nieuwbouw, verbouw, onderhoud, renovatie, metsel-, timmer-, tegel- en stucadoorswerk. Het bedrijf begeleidt het gehele project, van de eerste paal tot het vastzetten van de laatste tegel, voor het perfecte resultaat. Harold Sterk is een vakman met twintig jaar bouwervaring en heeft in 2001 Sterk Bouwservice opgericht, dat inmiddels is uitgegroeid tot totaalbouw. Sterk Totaalbouw biedt diensten aan zoals nieuwbouw, verbouw, onderhoud, renovatie, metselwerk, timmerwerk, tegelwerk en stucadoorswerk. Ze kunnen onder andere vrijstaande woningen, twee-onder-een-kapwoningen, appartementen, garages en bijgebouwen bouwen. Ook zijn ze gespecialiseerd in het renoveren van metselwerk, timmerwerk, tegelwerk en stucadoorswerk. Voor meer informatie of het maken van een afspraak kunt u contact opnemen via het verstrekte telefoonnummer of het invullen van het formulier op hun website.

Wil je weten wat Sterk Bouwservice verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Sterk Bouwservice of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Sterk Bouwservice? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Sterk Bouwservice het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Lochem. Opzoek naar Sterk Bouwservice reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Sterk Bouwservice

Bezoekers bekeken ook