Stichting Grote Kerk te Lochem

Stichting Grote Kerk te Lochem is een Katholieke kerk gelegen aan Achterstraat 5 in Unknown.

Meer informatie over Stichting Grote Kerk te Lochem in Unknown

In de tekst wordt gesproken over de Protestantse Gemeente Lochem en de aankondiging van een uitzending op zondag 22 oktober 2023. Er wordt verwezen naar een gedicht van de dichter Gerrit Achterberg, waarin hij spreekt over de nederige dagen van november en de eenvoud van het ware geloof. De tekst benadrukt het belang van nederigheid in het geloof en verwijst naar de navolging van Christus. Daarnaast wordt er gesproken over een boekje van Albert Camus, waarin hij zijn liefde voor zijn geboorteland Algerije beschrijft. De tekst benadrukt het belang van liefde in het leven en in kerkgemeenschappen, ondanks eventuele moeilijkheden en onbegrip. Tot slot wordt er gesproken over het zingen van kerkliederen en de betekenis die dit kan hebben in het ervaren van Gods aanwezigheid.

Wil je weten wat Stichting Grote Kerk te Lochem verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Stichting Grote Kerk te Lochem of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Stichting Grote Kerk te Lochem? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Stichting Grote Kerk te Lochem het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Lochem. Opzoek naar Stichting Grote Kerk te Lochem reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Stichting Grote Kerk te Lochem

Bezoekers bekeken ook