Stichting Oki-Do Yoga Dojo Nederland

Stichting Oki-Do Yoga Dojo Nederland is een Yogastudio gelegen aan Kloosterweg 4A in Unknown.

Meer informatie over Stichting Oki-Do Yoga Dojo Nederland in Unknown

Oki-do Yoga is een yoga-vorm die de laatste 35 jaar populair is in Nederland, Europa en andere delen van de wereld. Het doel van Oki-do Yoga is om mensen weer in contact te brengen met hun levenskracht. Deze yoga-vorm versterkt het centrum van het lichaam, traint stabiliteit en ontwikkelt een open en liefdevolle houding naar de omgeving. Er worden residentiële seminars en trainingen aangeboden, waarbij je je eigen ritme en energie kunt herkennen en hervinden. De faciliteiten tijdens de trainingen zijn eenvoudig, met gemeenschappelijke slaapruimtes en natuurlijke voeding. Er zijn ook weekend-seminars en Dojo-retreats beschikbaar. Voor Engels-sprekende bezoekers is er een Engelstalig programma beschikbaar. De contactgegevens voor Dojo Laren en Amsterdam zijn ook vermeld.

Wil je weten wat Stichting Oki-Do Yoga Dojo Nederland verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Stichting Oki-Do Yoga Dojo Nederland of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Stichting Oki-Do Yoga Dojo Nederland? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Stichting Oki-Do Yoga Dojo Nederland het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Lochem. Opzoek naar Stichting Oki-Do Yoga Dojo Nederland reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Stichting Oki-Do Yoga Dojo Nederland

Bezoekers bekeken ook