Stichting Sport- en Cultureel Centrum 't Trefpunt

Stichting Sport- en Cultureel Centrum 't Trefpunt is een Stichting gelegen aan Molenweg 53-55 in Unknown.

Meer informatie over Stichting Sport- en Cultureel Centrum 't Trefpunt in Unknown

Welkom bij Sport en Cultureel Centrum 't Trefpunt in Gorssel. Dit centrum biedt faciliteiten voor sport, spel en cultuur en is een ontmoetingsplek voor inwoners van het dorp en bezoekers van buitenaf. Er zijn verschillende clubs en verenigingen die regelmatig gebruik maken van de faciliteiten. Daarnaast biedt 't Trefpunt ook onderdak aan verschillende organisaties zoals kinderopvang, een fitnesscentrum en een dierenkliniek. Het centrum heeft voldoende parkeergelegenheid en beschikt over een invalidentoilet en een AED. De openingstijden van het centrum zijn afhankelijk van de activiteiten en de horeca is op aanvraag geopend in de avonden en in het weekend. Het kantoor is tijdens kantooruren telefonisch bereikbaar. Voor meer informatie kun je contact opnemen met 't Trefpunt via telefoonnummer 0575-493576 of per e-mail info@trefpunt-gorssel.nl.

Wil je weten wat Stichting Sport- en Cultureel Centrum 't Trefpunt verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Stichting Sport- en Cultureel Centrum 't Trefpunt of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Stichting Sport- en Cultureel Centrum 't Trefpunt? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Stichting Sport- en Cultureel Centrum 't Trefpunt het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Lochem. Opzoek naar Stichting Sport- en Cultureel Centrum 't Trefpunt reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Stichting Sport- en Cultureel Centrum ’t Trefpunt

Bezoekers bekeken ook