Stichting Veteranen Ontmoetingscentrum Detmerskazerne

Stichting Veteranen Ontmoetingscentrum Detmerskazerne is een Museum gelegen aan Hoofdgebouw Detmerskazerne, Kazerneplein 6 in Unknown.

Meer informatie over Stichting Veteranen Ontmoetingscentrum Detmerskazerne in Unknown

Op 26 juni is het Veteranendag, een dag om veteranen te eren en te bedanken voor hun inzet. Er is een ontmoetingscentrum waar verschillende activiteiten worden georganiseerd. Daarnaast wordt er vier keer per jaar een magazine uitgegeven met nieuwtjes en indrukwekkende verhalen. Voor vijf euro per jaar kun je dit magazine ontvangen. De openingstijden zijn momenteel aangepast, dus het is verstandig om de Facebookpagina in de gaten te houden voor actuele informatie. Er is ook een agenda beschikbaar zodra het ontmoetingscentrum weer normaal open mag. Verder is er een oproep voor verhalen en items gerelateerd aan de Detmerskazerne. Als je hier ervaring mee hebt, kun je contact opnemen. Daarnaast kun je het ontmoetingscentrum ondersteunen door vriend of donateur te worden. Er zijn ook verschillende partners en sponsors waar je meer informatie over kunt vinden op de website. Volg het ontmoetingscentrum ook op Instagram en Facebook voor updates.

Wil je weten wat Stichting Veteranen Ontmoetingscentrum Detmerskazerne verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Stichting Veteranen Ontmoetingscentrum Detmerskazerne of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Stichting Veteranen Ontmoetingscentrum Detmerskazerne? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Stichting Veteranen Ontmoetingscentrum Detmerskazerne het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Lochem. Opzoek naar Stichting Veteranen Ontmoetingscentrum Detmerskazerne reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Stichting Veteranen Ontmoetingscentrum Detmerskazerne

Bezoekers bekeken ook