Stichting vrienden van de Rooms Katholieke kerk te Joppe

Stichting vrienden van de Rooms Katholieke kerk te Joppe is een Religieuze organisatie gelegen aan Boerkamp 19 in Unknown.

Meer informatie over Stichting vrienden van de Rooms Katholieke kerk te Joppe in Unknown

De Stichting Vrienden van de Rooms-Katholieke Kerk te Joppe heeft als doelstelling om financiële ondersteuning te bieden voor het behoud van het kerkgebouw en de pastorie van de r-k kerk in Joppe. Daarnaast ondersteunen ze ook de geloofsgemeenschap en de r-k eredienst financieel. Om dit te realiseren, zamelt de stichting geldmiddelen in via donaties, schenkingen, legaten en erfstellingen. Ze maken gebruik van verschillende manieren om bekendheid te geven aan hun bestaan en doelstelling, zoals publicaties in het parochieblad en op de website van de kerk, mailings en andere uitingen. De stichting heeft de ANBI-status, wat betekent dat donaties en schenkingen volledig aftrekbaar zijn voor de inkomstenbelasting. Ze zijn ingeschreven bij de Kamer van Koophandel en hebben een bankrekening bij de Rabobank. Het bestuur bestaat uit vrijwilligers en ontvangt geen beloning. Voor contactgegevens kan men terecht bij Simon Vreeman.

Wil je weten wat Stichting vrienden van de Rooms Katholieke kerk te Joppe verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Stichting vrienden van de Rooms Katholieke kerk te Joppe of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Stichting vrienden van de Rooms Katholieke kerk te Joppe? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Stichting vrienden van de Rooms Katholieke kerk te Joppe het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Lochem. Opzoek naar Stichting vrienden van de Rooms Katholieke kerk te Joppe reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Stichting vrienden van de Rooms Katholieke kerk te Joppe

Bezoekers bekeken ook