Studio Dominiek

Studio Dominiek is een Kapper gelegen aan Emsbroekweg 4 in Unknown.

Meer informatie over Studio Dominiek in Unknown

Dominiek Nijland is een gediplomeerd kapster en schoonheidsspecialiste. Na een aantal jaren in salons te hebben gewerkt, is ze in 2010 haar eigen salon aan huis begonnen in Harfsen. Ze biedt diverse diensten aan, zoals knippen voor heren, dames en kinderen, verven en gezichtsbehandelingen. De prijzen beginnen vanaf €18,00 voor knippen en €35,00 voor een gezichtsbehandeling. Dominiek kan alles aanpassen naar de persoonlijke wensen van haar klanten. Ze biedt ook cadeaubonnen aan en is bereikbaar via telefoon, WhatsApp en e-mail. Voor meer informatie en leuke acties, kunnen mensen ook haar Facebook-pagina bezoeken.

Wil je weten wat Studio Dominiek verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Studio Dominiek of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Studio Dominiek? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Studio Dominiek het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Lochem. Opzoek naar Studio Dominiek reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Studio Dominiek

Bezoekers bekeken ook