Swits

Swits is een Winkel voor tweedehands kleding gelegen aan Hoofdstraat 35 in Unknown.

Meer informatie over Swits in Unknown

Swits Vintage Fashion Company is een winkel die gespecialiseerd is in tweedehandskleding van hoge kwaliteit. Ze hebben onlangs hun winkel uitgebreid en bieden nu ook nieuwe items en accessoires aan. Daarnaast hebben ze een koffiebar genaamd CAPPU CAPPU waar je kunt genieten van koffie en lekkernijen. Klanten zijn erg tevreden over de winkel en het advies dat ze krijgen. Swits neemt op dit moment ook weer najaarskleding aan van hoge kwaliteit. Als je kleding wilt brengen, kun je een afspraak maken via de mail. De winkel is gevestigd in Gorssel en is geopend op dinsdag, woensdag, donderdag, vrijdag en zaterdag.

Wil je weten wat Swits verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Swits of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Swits? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Swits het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Lochem. Opzoek naar Swits reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Swits

Bezoekers bekeken ook