Tante Pos

Tante Pos is een Winkel voor tweedehands kleding gelegen aan Molenstraat 1 in Unknown.

Meer informatie over Tante Pos in Unknown

Tante Pos is bezig met een digitale verbouwing van haar webwinkel. Op dit moment is de webwinkel nog niet klaar, dus het is beter om te bellen of te mailen als je iets zoekt. Ze verkopen onder andere dames-, heren- en kinderkleding, eten en drinken, spullen voor huis en tuin, cadeaus, boeken en sieraden. Ze hebben ook een sectie voor kinderen en baby's en een afdeling met tweedehands spullen. Er is ook een uitverkoopsectie en ze verkopen verschillende merken. Je kunt contact met ze opnemen via e-mail of telefoon en de openingstijden staan op hun website. De webwinkel wordt aangedreven door Brandeniers.

Wil je weten wat Tante Pos verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Tante Pos of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Tante Pos? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Tante Pos het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Lochem. Opzoek naar Tante Pos reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Tante Pos

Bezoekers bekeken ook