Te Koppele B.V. Lochem

Te Koppele B.V. Lochem is een Groothandelaar gelegen aan Hanzeweg 15 in Unknown.

Meer informatie over Te Koppele B.V. Lochem in Unknown

TE KOPPELE B.V. is een technische groothandel gespecialiseerd in ijzerwaren, gereedschappen, bouwbeslag, klimmaterialen en meer. Met vestigingen in Eibergen, Lochem en Winterswijk bedienen zij professionele afnemers in de bouw, industrie en rietdekkerij. De vestigingen zijn goed bereikbaar en hebben voldoende parkeergelegenheid. Met 40 ervaren medewerkers en een assortiment van meer dan 30.000 artikelen kunnen zij snel en vakkundig leveren. Daarnaast hebben ze een eigen bezorgdienst. Te Koppele biedt maandelijks nieuwe artikelen en aanbiedingen, zoals een accu trimmer, doorsteekdoppenset, afkortzaagmachine en combiset. Ze hebben een uitgebreid assortiment professionele producten voor de bouw en industrie, zowel verkrijgbaar in de vestigingen als online. Daarnaast informeren ze graag over nieuws en vacatures.

Wil je weten wat Te Koppele B.V. Lochem verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Te Koppele B.V. Lochem of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Te Koppele B.V. Lochem? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Te Koppele B.V. Lochem het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Lochem. Opzoek naar Te Koppele B.V. Lochem reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Te Koppele B.V. Lochem

Bezoekers bekeken ook