TeleGo Gorssel

TeleGo Gorssel is een Mobiele-telefoonwinkel gelegen aan Hoofdstraat 35B in Unknown.

Meer informatie over TeleGo Gorssel in Unknown

Telego is een bedrijf dat meer biedt dan alleen telefoniediensten. Ze bieden zowel vaste als mobiele telefonie, en integreren deze twee. Daarnaast hebben ze een breed scala aan aanvullende diensten om ervoor te zorgen dat de oplossing beheersbaar en voordeliger is. Ze streven naar een geïntegreerde en toekomstbestendige communicatieoplossing op basis van de behoeften van de klant. Ze willen niet alleen dat de oplossing goed is, maar ook dat de klant een uitstekende service ervaart na het aangaan van de samenwerking. Telego is een partner die naast de klant staat en streeft naar een langdurige samenwerking. Ze werken samen met verschillende aanbieders zoals KPN, Vodafone en T-Mobile en bieden zowel particuliere als zakelijke klanten ondersteuning en advies bij de aanschaf, verlenging of wijziging van mobiele abonnementen. Daarnaast hebben ze een speciaal aanbod voor senioren, waarbij ze producten aanbieden die speciaal zijn ontworpen voor ouderen. Het bedrijf staat bekend om zijn goede service en persoonlijke benadering van klanten. Ze zijn gevestigd in Vorden en klanten kunnen eenvoudig contact met hen opnemen.

Wil je weten wat TeleGo Gorssel verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van TeleGo Gorssel of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij TeleGo Gorssel? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je TeleGo Gorssel het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Lochem. Opzoek naar TeleGo Gorssel reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. TeleGo Gorssel

Bezoekers bekeken ook