Theetuin Kamperfoelie

Theetuin Kamperfoelie is een Restaurant gelegen aan Kamperweg 1a in Unknown.

Meer informatie over Theetuin Kamperfoelie in Unknown

B&B Kamperfoelie is het hele jaar geopend en heeft een theetuin en landschapstuin. De theetuin is momenteel gesloten, maar groepen kunnen wel terecht in de landschapstuin in combinatie met een lunch of High Tea. De landschapstuin heeft een oppervlakte van ruim anderhalve hectare en bestaat uit verschillende borders, een boomgaard, moestuin en een grote vijver. Er zijn veel zitjes waar je kunt genieten van het uitzicht. Daarnaast kun je ook een Bed & Breakfast boeken om langer te genieten van de tuin en omgeving. Otto en Judith van Harmelen zijn de gastheer en gastvrouw van B&B Kamperfoelie. Ze hebben de tuin in 2009 aangelegd en nodigen bezoekers uit om langs te komen. Als je langer wilt verblijven, kun je gebruik maken van het gastenverblijf Klein Kamperfoelie op hetzelfde landgoed. Voor meer informatie kun je de website raadplegen.

Wil je weten wat Theetuin Kamperfoelie verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Theetuin Kamperfoelie of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Theetuin Kamperfoelie? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Theetuin Kamperfoelie het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Lochem. Opzoek naar Theetuin Kamperfoelie reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Theetuin Kamperfoelie

Bezoekers bekeken ook