Thuiscreche de Molen

Thuiscreche de Molen is een Kleuterschool gelegen aan Rosmolenstraat 34 in Unknown.

Meer informatie over Thuiscreche de Molen in Unknown

Thuiscrèche de Molen is een kleinschalige kinderopvang in een huiselijke sfeer. Hetty is de gastouder en vangt kinderen op in de leeftijd van 0 tot 4 jaar. Er worden maximaal 5 kinderen per dag opgevangen, waarvan maximaal 2 kinderen van 0 jaar oud. Hetty vindt het belangrijk dat de kinderen zich thuis en veilig voelen en dat ze de rust krijgen die ze nodig hebben. Als gastouder voldoet Hetty aan alle kwaliteitseisen en is ingeschreven in het landelijke register gastouderopvang.

Wil je weten wat Thuiscreche de Molen verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Thuiscreche de Molen of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Thuiscreche de Molen? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Thuiscreche de Molen het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Lochem. Opzoek naar Thuiscreche de Molen reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Thuiscreche de Molen

Bezoekers bekeken ook