Total Beauty

Total Beauty is een Schoonheidssalon gelegen aan Hoofdstraat 48 in Unknown.

Meer informatie over Total Beauty in Unknown

Total Beauty is een van de grootste schoonheidsklinieken van Nederland waar u terecht kunt voor cosmetisch-medische behandelingen. Ze maken gebruik van de beste apparatuur en producten en u wordt behandeld door beauty experts, huidtherapeuten of cosmetisch arts. Total Beauty is gespecialiseerd in biologische en medisch-cosmetische huidverbetering en biedt behandelingen die de huid op natuurlijke wijze verbeteren en verjongen, zoals de facelift zonder operatie. De behandelingen zijn veilig, vertrouwd en pijnloos. Total Beauty biedt ook een huidscan aan om een volledige analyse van uw huid te maken en eventuele problemen preventief aan te pakken. Een nieuwe behandeling die ze aanbieden is de Superboost behandeling, een naaldloze injectie met vitaminen en mineralen die zorgt voor een verstrakking van het gezicht en een mooiere huidtint. Total Beauty is gevestigd in Gorssel, Gelderland en biedt gratis parkeren aan. U kunt een afspraak maken via de telefoon of online.

Wil je weten wat Total Beauty verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Total Beauty of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Total Beauty? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Total Beauty het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Lochem. Opzoek naar Total Beauty reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Total Beauty

Bezoekers bekeken ook