Trammetje 26

Trammetje 26 is een Kinderopvang gelegen aan Tramstraat 26 in Unknown.

Meer informatie over Trammetje 26 in Unknown

Trammetje 26 is een gastouder die zich bezighoudt met erfgoededucatie en het vormgeven van documenten. Op de website van Trammetje 26 kun je meer informatie vinden over haar activiteiten. Daarnaast is Trammetje 26 ook te vinden op Facebook, waar recente activiteiten en foto's worden gedeeld. In het laatste nieuws wordt vermeld dat Trammetje 26 in de krant heeft gestaan als gastouder. Verder is er op 15 februari 2018 gemeld dat er boerenoveralletjes en zomerhoedjes zijn aangeschaft voor de kinderen, om hen te beschermen tijdens het buitenspelen en om hun ogen en oren te beschermen tegen de zon. De kinderen waren erg enthousiast over de nieuwe kleding en het was een feest toen ze het mochten dragen. De website is gemaakt door Natasja Klein Nulent-van Otterloo. Er zijn ook positieve opmerkingen achtergelaten op de website.

Wil je weten wat Trammetje 26 verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Trammetje 26 of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Trammetje 26? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Trammetje 26 het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Lochem. Opzoek naar Trammetje 26 reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Trammetje 26

Bezoekers bekeken ook