Uniek Haarmode

Uniek Haarmode is een Kapper gelegen aan Endepol 10 in Unknown.

Meer informatie over Uniek Haarmode in Unknown

Uniek Haarmode is een kapsalon gerund door Anita van der Velden, met meer dan 37 jaar ervaring in het vak. De salon biedt een breed scala aan behandelingen voor dames, heren en kinderen, van knippen en kleuren tot omvormen en opsteken. Anita volgt altijd de laatste trends en ontwikkelingen op het gebied van nieuwe technieken en producten. Het doel van Uniek Haarmode is om het beste en mooiste uit de klant naar boven te halen, of het nu gaat om een subtiele verandering of een complete metamorfose. Daarnaast biedt de salon ook verzorgende haarmaskers en hoofdhuidmassages aan, met behulp van de natuurlijke haarverzorgingsproducten van de merken Davinès en Artègo. Deze producten bevatten geen schadelijke stoffen en de verpakkingen zijn milieuvriendelijk. Bovendien kunnen klanten hun schone fles bij Uniek Haarmode laten bijvullen met 15% korting. De salon straalt een mooie, rustgevende en trendy sfeer uit, waar iedereen zich op zijn gemak kan voelen.

Wil je weten wat Uniek Haarmode verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Uniek Haarmode of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Uniek Haarmode? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Uniek Haarmode het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Lochem. Opzoek naar Uniek Haarmode reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Uniek Haarmode

Bezoekers bekeken ook