Unieke Uitjes .nl

Unieke Uitjes .nl is een Evenementenbureau gelegen aan Deventerweg 67 C in Unknown.

Meer informatie over Unieke Uitjes .nl in Unknown

Unieke Uitjes biedt de leukste uitjes en all-in arrangementen in de regio tegen scherpe tarieven. Ze verhuren onder andere springkussens, sumo worstelen en diverse spellen die je zelf kunt halen en brengen. Daarnaast kun je bij hen ook een stoere elektrische fiets met trapondersteuning huren, genaamd de FatBike. Een rijbewijs of helm is niet nodig, dus het hele gezin kan eropuit. Ook is het mogelijk om de Achterhoek te verkennen op een moderne E-Chopper of elektrische scooter, al vanaf 1 persoon. Voor entertainment tijdens de avond of het eten is er de Pubquiz, geschikt voor jong en oud. Verder kun je bij Unieke Uitjes een elektrische step huren, waarvoor geen rijbewijs vereist is en vanaf 16 jaar. Tot slot bieden ze luxe comfortabele Elektrische Tuk Tuk's aan voor mooie rondritten. Unieke Uitjes wordt geprezen door klanten voor de leuke fietsroute, de vele groepsactiviteiten, en de behulpzame medewerkers.

Wil je weten wat Unieke Uitjes .nl verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Unieke Uitjes .nl of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Unieke Uitjes .nl? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Unieke Uitjes .nl het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Lochem. Opzoek naar Unieke Uitjes .nl reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Unieke Uitjes .nl

Bezoekers bekeken ook