Vakantiehuis Lochem 't Brummelhuus

Vakantiehuis Lochem 't Brummelhuus is een Accomodatie gelegen aan Vordenseweg 6, H556 in Unknown.

Meer informatie over Vakantiehuis Lochem 't Brummelhuus in Unknown

Welkom bij Recreatiewoning Brummelhuus! Deze vakantiewoning is ideaal voor rustige en natuurlijke vakanties met familie en/of vrienden. Het huis is kind- en seniorvriendelijk, energie neutraal en gelegen op het recreatiepark Bosrijk Ruighenrode in Lochem. De ruime tuin biedt de mogelijkheid om te ontspannen in de zon of schaduw, en je kunt zelfs een eekhoorntje zien tijdens het ontbijt. In de omgeving kun je heerlijk wandelen en fietsen langs goed aangegeven fietsroutes en de prachtige natuur van de Achterhoek ontdekken. Het park grenst aan een van de mooiste mountainbike routes van Nederland en er is ook een 18-holes golfbaan in de buurt. Op het park zelf zijn er faciliteiten zoals een brasserie, grill restaurant en een bowlingbaan. Kortom, geniet van de mooie omgeving en de natuur van Lochem tijdens je verblijf in deze prachtige vakantiewoning op een unieke plek!

Wil je weten wat Vakantiehuis Lochem 't Brummelhuus verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Vakantiehuis Lochem 't Brummelhuus of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Vakantiehuis Lochem 't Brummelhuus? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Vakantiehuis Lochem 't Brummelhuus het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Lochem. Opzoek naar Vakantiehuis Lochem 't Brummelhuus reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Vakantiehuis Lochem ’t Brummelhuus

Bezoekers bekeken ook