Van de Kolk Slapen

Van de Kolk Slapen is een Beddenwinkel gelegen aan Nieuwstad 8 in Unknown.

Meer informatie over Van de Kolk Slapen in Unknown

Bij Van de Kolk Slapen kunt u terecht voor een goede nachtrust. Ze hebben een ruim aanbod aan slaapsystemen, bedlinnen en hoofdkussens. Daarnaast kunnen ze samen met u de ideale kast samenstellen in hun kastenstudio. Het bedrijf is al ruim 90 jaar actief en wordt nu gerund door de derde generatie Van de Kolk. Sinds 1 januari 2022 zijn ze volledig gespecialiseerd in slaapkamers en bieden ze een breed scala aan producten, van luxe boxsprings tot spiraal- en lattenbodems. Ze hebben merken zoals Auping, Pullman, Vispring en Jensen. Als u contact wilt opnemen, kunt u terecht op het adres in Lochem of een e-mail sturen of bellen.

Wil je weten wat Van de Kolk Slapen verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Van de Kolk Slapen of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Van de Kolk Slapen? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Van de Kolk Slapen het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Lochem. Opzoek naar Van de Kolk Slapen reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Van de Kolk Slapen

Bezoekers bekeken ook