Van de Plekkenpol

Van de Plekkenpol is een Bed & Breakfast gelegen aan Molendijk 10 in Unknown.

Meer informatie over Van de Plekkenpol in Unknown

Onze oudduitse herder Doris is een lieve en stabiele hond die goed kan opschieten met kinderen, andere honden en onze andere dieren. Ze is nieuwsgierig en leert graag en snel. Daarom besloten we een nestje met haar te fokken en uiteindelijk hebben we 3 nestjes oud duitse herder pups gekregen. Van het laatste nest hebben we Cato aangehouden om onze foklijn voort te zetten. Cato is uitgegroeid tot een mooie volwassen hond met hetzelfde superkarakter als haar moeder en is nu ook aangekeurd als fokteef. Op 15 juni is Cato bevallen van 9 gezonde pups, waarvan er nog een paar beschikbaar zijn. De vader van dit nestje is Denver vom Hof Grebe, een oud duitse herder reu met een vriendelijk en sociaal karakter. Als u interesse heeft in een oudduitse herderpup uit deze combinatie, kunt u contact met ons opnemen. Cato is uiteraard vrij van heupdysplasie (HD) en elleboogdysplasie (ED).

Wil je weten wat Van de Plekkenpol verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Van de Plekkenpol of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Van de Plekkenpol? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Van de Plekkenpol het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Lochem. Opzoek naar Van de Plekkenpol reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Van de Plekkenpol

Bezoekers bekeken ook