Van Kernebeek

Van Kernebeek is een Juwelier gelegen aan Nieuwstad 25 in Unknown.

Meer informatie over Van Kernebeek in Unknown

Juwelier van Kernebeek in Lochem staat bekend om vakmanschap en goede service. Ze hebben een grote klantenkring bestaande uit inwoners van Lochem en omgeving. Vanwege het coronavirus hebben ze aangepaste openingstijden. Op maandag zijn ze gesloten en op dinsdag tot en met zaterdag zijn ze geopend van 10.00 uur tot 17.00 uur. Bij Juwelier van Kernebeek kun je terecht voor verschillende merken, waaronder Silk, Seiko, Zinzi en Trollbeads. Ze hebben een mooie collectie geselecteerde items van Silk sieraden. De prijs van een van de items is €665,00. Voor meer informatie kun je de voorwaarden en privacy policy bekijken op hun website.

Wil je weten wat Van Kernebeek verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Van Kernebeek of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Van Kernebeek? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Van Kernebeek het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Lochem. Opzoek naar Van Kernebeek reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Van Kernebeek

Bezoekers bekeken ook