VD Ontwerp en Realisatie

VD Ontwerp en Realisatie is een Aannemer gelegen aan Kluwerweg 24 in Unknown.

Meer informatie over VD Ontwerp en Realisatie in Unknown

De renovatie van de vier oude herenhuizen aan het Pothoofd in Deventer is begonnen. Wethouder Liesbeth Grijsen gaf symbolisch het startsein voor de renovatie door de eerste plaat isolatiemateriaal te bevestigen. Twee van de woningen zijn al verkocht en de andere twee zijn nog te koop. Daarnaast is op 24 oktober 2022 gestart met de bouw van 6 appartementen en een winkel aan de Boxbergerweg in Deventer. VD Ontwerp en Realisatie is gespecialiseerd in het totale bouwproces en ontzorgt opdrachtgevers door het voortraject en bouwproces uit handen te nemen. Er zijn ook positieve reacties te vinden over het bedrijf, waarbij klanten tevreden zijn over de renovatie van hun badkamer en de samenwerking met Julian van Dijk, de eigenaar van het bedrijf.

Wil je weten wat VD Ontwerp en Realisatie verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van VD Ontwerp en Realisatie of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij VD Ontwerp en Realisatie? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je VD Ontwerp en Realisatie het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Lochem. Opzoek naar VD Ontwerp en Realisatie reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. VD Ontwerp en Realisatie

Bezoekers bekeken ook