Via Via Antiek & Interieur

Via Via Antiek & Interieur is een Woonwinkel gelegen aan Zutphenseweg 26 in Unknown.

Meer informatie over Via Via Antiek & Interieur in Unknown

Via Via Antiek & Interieur is een antiekwinkel en koffie- en theeschenkerij gelegen in Gorssel. De winkel valt op door de rode klok aan de doorgaande weg van Deventer naar Zutphen. Bij Via Via kunt u genieten van de huiselijke sfeer en prachtige collecties. Ze bieden een breed scala aan producten, zoals schalen, kandelaars, kussens en lampenkappen. Daarnaast kunt u ook terecht voor antiek en interieurartikelen. De winkel is geopend op bepaalde dagen en tijden, maar u kunt ook een persoonlijke afspraak maken om te komen winkelen. Momenteel zijn er geen producten beschikbaar om te kopen.

Wil je weten wat Via Via Antiek & Interieur verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Via Via Antiek & Interieur of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Via Via Antiek & Interieur? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Via Via Antiek & Interieur het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Lochem. Opzoek naar Via Via Antiek & Interieur reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Via Via Antiek & Interieur

Bezoekers bekeken ook