Vleesboerderij 't Have

Vleesboerderij 't Have is een Slagerij gelegen aan Dorpsstraat 60 in Unknown.

Meer informatie over Vleesboerderij 't Have in Unknown

Sinds 1 januari 1994 zijn Roland Kleine en Carrie Kleine-Harmsen eigenaar van boerderij 't Have, die al sinds 1851 in de familie is. Ze begonnen al ruim voor de overname van de boerderij met het fokken van Limousins. Het bedrijf beslaat nu ongeveer 30 hectare, waarvan 16,5 in eigendom en 13,5 gepacht. Ze hebben ongeveer 60 Limousinkoeien, inclusief jongvee. Daarnaast hebben ze een winkel waar ze alleen vlees van hun eigen vee verkopen. Ook verhuren ze een varkensschuur als bedrijfsruimte. Boerderij 't Have is te vinden op het kaartje rechts van het dorp Almen.

Wil je weten wat Vleesboerderij 't Have verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Vleesboerderij 't Have of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Vleesboerderij 't Have? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Vleesboerderij 't Have het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Lochem. Opzoek naar Vleesboerderij 't Have reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Vleesboerderij ’t Have

Bezoekers bekeken ook