Vootnenzo

Vootnenzo is een Schoonheidssalon gelegen aan Het Wansink 45a in Unknown.

Meer informatie over Vootnenzo in Unknown

Welkom bij VOOTNENZOdé pedicure- en massagesalon voor Epse en omstreken! Mijn naam is Willy Preuter-de Weerdt en ik ben een gediplomeerd pedicure sinds 1990. Ik heb een mooie salon aan Het Wansink in Epse waar je terecht kunt voor verschillende behandelingen. Bij een pedicurebehandeling krijg je altijd een volledige behandeling, inclusief het weghalen van eelt, het knippen van de teennagels en het verwijderen van likdoorns. Daarnaast krijg je ook een korte voetreflexmassage en wordt er een verzorgende crème aangebracht. Naast pedicurebehandelingen bied ik ook verschillende soorten massages aan, zoals een Thaise voet- en onderbeenmassage, een voetreflexmassage en/of een massage van je rug en benen. Massages zijn goed voor de doorbloeding, ontspannend en helpen je lichaam in balans te brengen en te reinigen. Als je geïnteresseerd bent in een van mijn behandelingen, kun je me appen of bellen voor meer informatie of het maken van een afspraak. Mijn telefoonnummer is 06-14195983. Als ik niet direct kan antwoorden, stuur dan een appje of spreek de voicemail in met je nummer en ik bel je zo snel mogelijk terug. Vriendelijke groeten, Willy Preuter-de Weerdt.

Wil je weten wat Vootnenzo verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Vootnenzo of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Vootnenzo? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Vootnenzo het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Lochem. Opzoek naar Vootnenzo reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Vootnenzo

Bezoekers bekeken ook