Vos Huisartspraktijk R J de

Vos Huisartspraktijk R J de is een Huisarts gelegen aan Markt 7 in Unknown.

Meer informatie over Vos Huisartspraktijk R J de in Unknown

Alle huisartspraktijken in de kern Lochem zitten vol en accepteren geen nieuwe patiënten meer. Er wordt gezocht naar een lange termijn oplossing, maar tot die tijd geldt er een noodregeling. Nieuwe bewoners kunnen zich telefonisch aanmelden bij een huisartspraktijk naar keuze en worden dan op een wachtlijst geplaatst. De assistente zal een indicatie geven van de wachttijd. Het is ook mogelijk om je bij meerdere praktijken op de wachtlijst te laten zetten. Vanwege deze noodregeling is het niet mogelijk om over te stappen naar een andere huisartspraktijk. Uitzonderingen gelden voor pasgeborenen en gezinshereniging. Voor spoedeisende huisartsenzorg tijdens kantoortijden kan men terecht bij de Spoedlijn Huisartsen Lochem, buiten kantoortijden en in het weekend bij de Spoedpost Huisartsenzorg in Zutphen. Deze spoedpost is alleen voor klachten die niet kunnen wachten tot de volgende werkdag.

Wil je weten wat Vos Huisartspraktijk R J de verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Vos Huisartspraktijk R J de of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Vos Huisartspraktijk R J de? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Vos Huisartspraktijk R J de het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Lochem. Opzoek naar Vos Huisartspraktijk R J de reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Vos Huisartspraktijk R J de

Bezoekers bekeken ook