Vrij Groene Rijschool

Vrij Groene Rijschool is een Rijschool gelegen aan Kokstraat 22 in Unknown.

Meer informatie over Vrij Groene Rijschool in Unknown

De Vrij Groene Rijschool in Zutphen en Deventer is al 15 jaar actief als de meest milieubewuste en duurzame autorijschool in de regio. Echter, vanaf oktober 2023 zal de rijschool niet langer rijlessen geven in een Volkswagen Polo op CNG, vanwege veranderingen in de maatschappij en de beschikbaarheid van de auto. In plaats daarvan heeft de rijschool gekozen om les te geven in een nieuwe Suzuki Swift, die sportief, stijlvol en voorzien van slimme technologieën is. Omdat de meeste leerlingen nog steeds willen leren rijden in een handgeschakelde auto, is elektrisch rijden nog geen optie. De rijschool biedt een persoonlijk lesplan en vrijheid aan leerlingen en heeft positieve feedback ontvangen van deelnemers. Kortom, de Vrij Groene Rijschool is een aanrader voor aspirant autorijders die op een veilige en duurzame manier willen leren rijden.

Wil je weten wat Vrij Groene Rijschool verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Vrij Groene Rijschool of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Vrij Groene Rijschool? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Vrij Groene Rijschool het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Lochem. Opzoek naar Vrij Groene Rijschool reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Vrij Groene Rijschool

Bezoekers bekeken ook