WansinkAardappelen

WansinkAardappelen is een Winkel gelegen aan Zutphenseweg 14 in Unknown.

Meer informatie over WansinkAardappelen in Unknown

Wansink Aardappelen is een akkerbouwbedrijf in Laren gld dat verschillende gewassen verbouwt, waaronder suikerbieten, tarwe, snijmaïs en aardappelen. Ze verkopen de aardappelen op de boerderij zelf, maar ook via wederverkopers en supermarkten zoals Plus Beuzel in Laren gld en Plus Cornelis in Lochem, evenals via de coöperatie VanOnzeGrond in een aantal supermarkten in de gemeente Deventer. Ze verbouwen verschillende soorten aardappelen met elk een andere smaak en structuur, zodat ze voor iedereen een lekkere aardappel kunnen aanbieden. Voor de verkoop in supermarkten gebruiken ze speciale dichte papieren zakken om de aardappelen te beschermen, waardoor ze langer houdbaar zijn en groen worden wordt voorkomen. Het bewaren van aardappelen is volgens hen niet ingewikkeld. © 2019-2021 Wansink | Alle rechten voorbehouden | webdesign: Online by Louise.

Wil je weten wat WansinkAardappelen verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van WansinkAardappelen of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij WansinkAardappelen? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je WansinkAardappelen het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Lochem. Opzoek naar WansinkAardappelen reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. WansinkAardappelen

Bezoekers bekeken ook