Way To Fit Sportschool Lochem

Way To Fit Sportschool Lochem is een Sportschool gelegen aan Zutphenseweg 110A in Unknown.

Meer informatie over Way To Fit Sportschool Lochem in Unknown

Bij Sport- en bewegingscentrum Way to Fit ben je van harte welkom. Deze gezellige en professionele sportschool bevindt zich op een prachtige locatie met veel voorzieningen. Het enthousiaste team staat klaar om iedereen een warm welkom te geven. Of je nu beter wilt presteren, vitaler wilt voelen, wilt afslanken of meer energie wilt hebben, bij Way to Fit kun je terecht. Ze bieden professionele begeleiding voor jong en oud, zowel bij fitness, groepslessen, personal training, blessurepreventie, afvallen als weerbaarheid. Er zijn complete fitheidstesten beschikbaar, inclusief bodyscan en vetmeting. Het team heeft oprechte aandacht voor iedereen en wil jou goed leren kennen om je optimaal te begeleiden. Daarnaast zijn er ook positieve recensies te vinden van andere sporters die tevreden zijn over de sportschool. Bij Way to Fit mag je onbeperkt sporten voor een laag bedrag per maand. Daarnaast zijn er ook ontspanningsmogelijkheden, zoals zonnebank en zwemmen. Er worden regelmatig leuke evenementen georganiseerd en er zijn unieke Move to Fit-lessen die zorgen voor variatie, uitdaging en verbetering in prestatie. Het team van Way to Fit bestaat uit professionele, enthousiaste en gepassioneerde mensen, waaronder een fysiotherapeut, de eigenaar en een yoga-instructeur. De sportschool is 7 dagen per week geopend en beschikt over alle faciliteiten die passen bij een modern sport- en bewegingscentrum, zoals een lounger.

Wil je weten wat Way To Fit Sportschool Lochem verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Way To Fit Sportschool Lochem of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Way To Fit Sportschool Lochem? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Way To Fit Sportschool Lochem het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Lochem. Opzoek naar Way To Fit Sportschool Lochem reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Way To Fit Sportschool Lochem

Bezoekers bekeken ook