Wegdam Eieren

Wegdam Eieren is een Kruidenier gelegen aan Kappellenweg 2 in Unknown.

Meer informatie over Wegdam Eieren in Unknown

Ondanks de wegwerkzaamheden is de eierautomaat van Wegdam Eieren bereikbaar. Het bedrijf is in 1992 gestart in Lochem en heeft nu 90.000 vrije uitloopkippen en 26.000 scharrelkippen. De eieren worden dagelijks gesorteerd en verpakt en zijn de volgende dag vers verkrijgbaar. Daarnaast kunt u ook naar de markt gaan om verse eieren te kopen. Er is ook een recept beschikbaar voor een boerenomelet. Voor meer informatie kunt u contact opnemen met Wegdam Eieren. De openingstijden zijn van maandag tot en met zaterdag van 8.00 tot 18.00 uur.

Wil je weten wat Wegdam Eieren verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Wegdam Eieren of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Wegdam Eieren? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Wegdam Eieren het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Lochem. Opzoek naar Wegdam Eieren reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Wegdam Eieren

Bezoekers bekeken ook