Wereldbakker Wijnand

Wereldbakker Wijnand is een Bakkerij gelegen aan Huenderstraat 2 in Unknown.

Meer informatie over Wereldbakker Wijnand in Unknown

Wereldbakker is nu 'on tour' en levert verse en ambachtelijke producten aan huis. Je kunt je bestelling plaatsen minimaal één dag voor de bezorgdag in jouw plaats en het wordt tussen 18.00 en 20.00 uur op de bezorgdag vers bij je afgeleverd. Bezorgen is gratis vanaf € 15,- en bestellen kan tot 23.00 uur 's avonds. Als je iets op een andere dag nodig hebt, kun je het ophalen in de winkel of in het pick-up point. Er is een bezorgschema opgesteld waarbij op dinsdag wordt bezorgd in Bathmen, Lettele en Okkenbroek, op woensdag in Holten, Dijkerhoek en Markelo, op donderdag in Eefde, Gorssel en Epse, en op vrijdag in Almen, Harfsen, Lochem en Laren. Er zijn ook verschillende ambachtelijke producten die je moet proeven, zoals de bonbons die met liefde en passie worden gemaakt in de chocolaterie. Daarnaast is er een pick-up point waar je nieuws, aanbiedingen, recepten en tips kunt ontvangen.

Wil je weten wat Wereldbakker Wijnand verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Wereldbakker Wijnand of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Wereldbakker Wijnand? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Wereldbakker Wijnand het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Lochem. Opzoek naar Wereldbakker Wijnand reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Wereldbakker Wijnand

Bezoekers bekeken ook