Wereldwinkel Lochem

Wereldwinkel Lochem is een Cadeauwinkel gelegen aan Walderstraat 17 in Unknown.

Meer informatie over Wereldwinkel Lochem in Unknown

Je bent van harte welkom in onze fairtrade cadeauwinkel in Lochem. We zijn open van maandagmiddag tot en met zaterdag, met verschillende openingstijden. We zijn op zoek naar vrijwilligers, dus als je geïnteresseerd bent, meld je dan aan via info@wereldwinkel-lochem.nl. Ons adres is Walderstraat 17 in Lochem en je kunt ons bereiken via telefoonnummer 0573-253921 of e-mail info@wereldwinkel-lochem.nl. We hechten veel waarde aan privacy en hebben een disclaimer opgesteld.

Wil je weten wat Wereldwinkel Lochem verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Wereldwinkel Lochem of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Wereldwinkel Lochem? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Wereldwinkel Lochem het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Lochem. Opzoek naar Wereldwinkel Lochem reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Wereldwinkel Lochem

Bezoekers bekeken ook