kennisgeving aanvraag omgevingsvergunning voor het realiseren van een trappartij met vlonder rondom de gracht aan de Walderpoort in Lochem

DeLochemgids.nl kreeg de volgende bekendmaking binnen: kennisgeving aanvraag omgevingsvergunning voor het realiseren van een trappartij met vlonder rondom de gracht aan de Walderpoort in Lochem.

Meer informatie over deze bekendmaking:

De aanvraag is ontvangen op 27-2-2024 en geregistreerd onder zaaknummer DSO2024022700286ProcedureDeze publicatie is alleen bedoeld ter informatie over ingekomen aanvragen bij het waterschap. Wij publiceren deze aanvragen om direct betrokkenen hier vroegtijdig van op de hoogte te stellen. U kunt hier nog geen bezwaar of beroep tegen indienen, omdat het besluit nog moet worden genomen. Zodra er sprake is van de mogelijkheid tot het indienen van zienswijzen of bezwaren tegen een vergunning, wordt dit in een afzonderlijke publicatie bekend gemaakt.InformatieVoor nadere informatie kunt u een mail sturen naar vergunningen@wrij.nl of contact opnemen met een van de medewerkers van de unit Vergunningen, telefoon 0314-369 369.

 

Onderwerp: Natuur en milieu | Organisatie en beleid, officielepublicaties uit categorie officielepublicaties/wsb/2024.

Dit artikel verscheen op deLochemgids.nl op 01-03-2024.

Laat dit artikel viral gaan in Lochem, deel het met je vrienden!

Auteur

Redactie deLochemgids.nl
Redactie deLochemgids.nl

Weet wat er speelt in jouw buurt. Wij krijgen van de gemeente altijd als eerste de laatste vergunning aanvragen & andere bekendmakingen. Wij delen deze met onze lezers.

  1. Bekendmakingen Lochem
  2. wsb-2024-3601

Gerelateerde berichten