XL ARt~WORKS

XL ARt~WORKS is een Winkel gelegen aan Dortherdijk 12 in Unknown.

Meer informatie over XL ARt~WORKS in Unknown

Onze scheppende kracht is wat ons verbindt. Lia Nijman is ervan overtuigd dat creativiteit essentieel is voor iedereen. Ze voert kunstprojecten uit, geeft lezingen en workshops en coacht mensen die vastlopen in hun leven. Haar doel is om jong en oud te helpen hun creativiteit verder te ontwikkelen. Ze gelooft dat creativiteit kan worden ingezet voor persoonlijke groei en welzijn en om verbinding met anderen te maken. Lia geeft workshops, cursussen, lezingen en coaching onder de vlag van de Creatieve Academie Nederland. Ze heeft ook verschillende boeken geschreven, waaronder 'Creativiteit géén kunst' en 'Hoe Bedenk je het?!'. Haar kunstprojecten hebben allemaal een sociaal-maatschappelijk karakter en verbinden mensen die elkaar normaal niet zouden ontmoeten. De projecten worden altijd uitgevoerd in samenwerking met Stichting Artamin.

Wil je weten wat XL ARt~WORKS verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van XL ARt~WORKS of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij XL ARt~WORKS? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je XL ARt~WORKS het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Lochem. Opzoek naar XL ARt~WORKS reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. XL ARt~WORKS

Bezoekers bekeken ook