Yoga in Lochem

Yoga in Lochem is een Yogastudio gelegen aan Wapen van Lochem 7 in Unknown.

Meer informatie over Yoga in Lochem in Unknown

Born to Dance biedt wekelijkse Dru yogalessen via ZOOM op woensdagavond, evenals workshops, retreats en privélessen in Nederland, Spanje en Ierland op aanvraag. De nadruk ligt op het maken van contact met het hart, de natuur, soepele spieren en gewrichten, ontspanning, genieten en in balans komen. Dru yoga, afgeleid van de poolster Druvhana, is een traditie uit Noord-India en heeft een unieke positie door de lesstructuur en de yoga-flows. Het werkt met de ruggegraat en de hartenergie en bevat speciale series om spanning te ontladen. Dru-yoga draagt bij aan verbinding met innerlijke stilte, gezondheid en innerlijke kracht. De lessen beginnen met een vrolijke activatie, gevolgd door Energy Block Release, asana's en een diepe ontspanning. In Dru-yoga is er aandacht voor alignment en het soepeler maken van de rug. Het besef van onderdeel zijn van een groter geheel, verandering, vertrouwen, liefde en het geloof in onbegrensde mogelijkheden zijn belangrijk in Dru-yoga. Contactgegevens van Marleen, de instructeur, worden verstrekt.

Wil je weten wat Yoga in Lochem verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Yoga in Lochem of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Yoga in Lochem? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Yoga in Lochem het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Lochem. Opzoek naar Yoga in Lochem reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Yoga in Lochem

Bezoekers bekeken ook