Yoga & Shiatsu

Yoga & Shiatsu is een Yogastudio gelegen aan Molenbelt 83 in Unknown.

Meer informatie over Yoga & Shiatsu in Unknown

Yoga en Shiatsu in Lochem en omgeving bieden verschillende activiteiten aan, zoals zwangerschapsyoga en gembercompres-avonden. Een gembercompres is een handdoek gedoopt in warm gemberwater die op een vastzittende of pijnlijke plek op het lichaam wordt gelegd. Dit werkt vooral goed voor vastzittende ruggen en stijve schouders. De avonden beginnen normaal gesproken om 20.00 uur, maar vanwege de grote belangstelling is er ook een extra sessie vanaf 18.30 uur. De kosten bedragen €15 en deelnemers moeten zich aanmelden via e-mail of WhatsApp. Daarnaast worden er verschillende workshops aangeboden en beginnen Ronald en Kyoko weer met hun wekelijkse yogalessen na de zomerperiode.

Wil je weten wat Yoga & Shiatsu verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Yoga & Shiatsu of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Yoga & Shiatsu? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Yoga & Shiatsu het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Lochem. Opzoek naar Yoga & Shiatsu reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Yoga & Shiatsu

Bezoekers bekeken ook