Yoga-Wise

Yoga-Wise is een Yogastudio gelegen aan Markt 3 in Unknown.

Meer informatie over Yoga-Wise in Unknown

Individuele yoga adem coaching is geschikt voor iedereen, ongeacht lenigheid, leeftijd, gewicht, fysieke aandoeningen, beperkingen, ziektes, rusteloosheid of verwarring. Yvonne Dekker biedt persoonlijke begeleiding en maatwerk en nodigt geïnteresseerden uit voor een vrijblijvend oriëntatiegesprek. Referenties tonen de positieve ervaringen van mensen die baat hebben gehad bij de coaching van Yvonne, zoals iemand die herstelde van corona en dankzij de middenrifademhaling meer rust en ruimte in haar leven ervaart. Een andere cliënt waardeert de gronding in een puur en holistische traditie, evenals Yvonne's kennis, ervaring, warmte, rust en enthousiasme. Yvonne is een ervaren en deskundige docent die persoonlijke behoeften en mogelijkheden in acht neemt. De contactgegevens van Yvonne en haar social media kanalen zijn beschikbaar voor meer informatie en contact.

Wil je weten wat Yoga-Wise verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Yoga-Wise of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Yoga-Wise? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Yoga-Wise het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Lochem. Opzoek naar Yoga-Wise reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Yoga-Wise

Bezoekers bekeken ook