Zo mooi nail & art

Zo mooi nail & art is een Nagelstudio gelegen aan Het Hazenveld 27 in Unknown.

Meer informatie over Zo mooi nail & art in Unknown

Bij de nagelstudio van José Braakhekke kun je gratis parkeren en een afspraak maken voor verschillende behandelingen, zoals poly/gelnagels met of zonder nailart. In de maand juni is er een aanbieding voor een paraffinebad bij een behandeling, met de kortingscode "juni". Een manicure is een populaire behandeling om je handen en nagels in topconditie te krijgen. Je kunt ook kiezen voor nagelverlenging of nailart voor een extra touch. José werkt met producten van Diva, zoals de afweekbare gellak Gelpolish. Klanten zijn tevreden met de service en het resultaat van de behandelingen. De nagelstudio, genaamd Zo Mooi Nail & Art, is gevestigd aan Het Hazenveld 27 in Harfsen. Voor meer informatie kun je contact opnemen via info@zomooi-nailart.nl of bellen naar 06-23528720.

Wil je weten wat Zo mooi nail & art verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Zo mooi nail & art of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Zo mooi nail & art? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Zo mooi nail & art het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Lochem. Opzoek naar Zo mooi nail & art reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Zo mooi nail & art

Bezoekers bekeken ook