Zuivelhoeve Lochem

Zuivelhoeve Lochem is een Kaaswinkel gelegen aan Molenstraat 7 in Unknown.

Meer informatie over Zuivelhoeve Lochem in Unknown

Bij Zuivelhoeve Lochem kunt u terecht voor een breed assortiment aan Hollandse en buitenlandse kazen, verse noten, tapas, zuidvruchten en andere lekkernijen. Er is altijd iets om te proeven! Luuk Rondhuis en zijn team heten u graag welkom in de winkel. Daarnaast bieden ze ook verzending vanuit de lokale winkel, met gratis bezorging vanaf €35 en veilig online betalen. En als u zich inschrijft voor de nieuwsbrief, ontvangt u 10% korting. Ook kunt u op de website een Zuivelhoeve winkel in de buurt zoeken.

Wil je weten wat Zuivelhoeve Lochem verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Zuivelhoeve Lochem of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Zuivelhoeve Lochem? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Zuivelhoeve Lochem het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Lochem. Opzoek naar Zuivelhoeve Lochem reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Zuivelhoeve Lochem

Bezoekers bekeken ook