Zwem- en sportcentrum De Beemd

Zwem- en sportcentrum De Beemd is een Zwembad gelegen aan Zutphenseweg 110 in Unknown.

Meer informatie over Zwem- en sportcentrum De Beemd in Unknown

Het zwembad De Beemd in Lochem heeft verschillende activiteiten en voorzieningen voor jong en oud. Ze bieden zwemlessen, recreatief zwemmen, activiteiten voor ouders en kinderen, aquasporten, kinderfeestjes en aangepast sporten. Ook is er een peuterbad aanwezig. Het zwembad is gevestigd aan de Zutphenseweg 110 in Lochem en is te bereiken via telefoonnummer 0573-252620 of info@zwembaddebeemd.nl. De Beemd staat voor een veilige en leuke zwemervaring voor iedereen.

Wil je weten wat Zwem- en sportcentrum De Beemd verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Zwem- en sportcentrum De Beemd of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Zwem- en sportcentrum De Beemd? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Zwem- en sportcentrum De Beemd het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Lochem. Opzoek naar Zwem- en sportcentrum De Beemd reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Zwem- en sportcentrum De Beemd

Bezoekers bekeken ook