Zweverink Muziek

Zweverink Muziek is een Muziekwinkel gelegen aan Zwiepseweg 80 in Unknown.

Meer informatie over Zweverink Muziek in Unknown

Zweverink Muziek is een muziekwinkel die zowel allround als specialistisch is. Hoewel mensen zich afvragen of muziekwinkels nog bestaan, blijven muzikanten een toevluchtsoord hebben voor noodgevallen, zoals het knappen van een snaar. Daarnaast is een offline muziekwinkel ook handig als je goede spullen wil kopen en het instrument eerst wil uitproberen. Zweverink Muziek is niet alleen een landelijk bekende specialist in accordeons en harmonica's, maar ook een winkel om de hoek in Lochem en de regio. Ze hebben een breed scala aan gitaren, keyboards, percussie-instrumenten en accessoires. Heb je vragen? Ze staan klaar om ze te beantwoorden via de winkel, telefoon of e-mail. De openingstijden zijn van woensdag tot en met vrijdag van 10.00 tot 18.00 uur en zaterdag van 10.00 tot 16.00 uur. Maandag en dinsdag is de winkel gesloten. Zweverink Muziek bestaat al 75 jaar en je kunt hun agenda en nieuwspagina in de gaten houden voor activiteiten. Ze bieden ook de mogelijkheid om bladmuziek voor de Steirische harmonica van Michlbauer te bestellen via hun webshop. Daarnaast kun je hen volgen op Facebook en informatie over muzikale evenementen, zoals harmonicadagen, via e-mail aanleveren.

Wil je weten wat Zweverink Muziek verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Zweverink Muziek of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Zweverink Muziek? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Zweverink Muziek het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Lochem. Opzoek naar Zweverink Muziek reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Zweverink Muziek

Bezoekers bekeken ook