ZZP Zutphen

ZZP Zutphen is een Communicatieadviesbureau gelegen aan Zutphenseweg 70 in Unknown.

Meer informatie over ZZP Zutphen in Unknown

ZZP Zutphen is een netwerk en platform voor zelfstandige professionals uit Zutphen en omgeving. Op de website kunnen particulieren en zakelijke opdrachtgevers direct contact opnemen met de zzp'ers voor klussen en opdrachten. Het netwerk is ideaal voor verschillende soorten opdrachten, zoals bouwopdrachten, boekhouding of webdesign. Door lid te worden van ZZP Zutphen kom je als zzp'er in contact met potentiële opdrachtgevers binnen en buiten het netwerk. Tijdens bijeenkomsten kunnen zzp'ers elkaar leren kennen, kennis delen en sparren over ondernemerskwesties. Bedrijven met personeel kunnen ook lid worden van ZZP Zutphen als ZZP Supporter, om gemakkelijker in contact te komen met lokale zzp'ers. Leden van ZZP Zutphen krijgen een verkorte URL die kortingen en aanbiedingen biedt van mede-leden en andere bedrijven. Daarnaast worden er regelmatig bijeenkomsten georganiseerd en kunnen leden nieuws delen via de nieuwsbrief, Facebook- en LinkedIn-groepen. Het lidmaatschap staat open voor zelfstandig ondernemers met een eenmanszaak of besloten vennootschap die gevestigd zijn in of binnen 25 km van Zutphen en ingeschreven staan bij de Kamer van Koophandel. Er zijn twee lidmaatschapspakketten beschikbaar, GO voor €120,- excl. btw per jaar en PRO voor €195,- excl. btw per jaar.

Wil je weten wat ZZP Zutphen verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van ZZP Zutphen of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij ZZP Zutphen? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je ZZP Zutphen het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Lochem. Opzoek naar ZZP Zutphen reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. ZZP Zutphen

Bezoekers bekeken ook